4.05.2011

Élőben a Mokkában! (Rozsda és Golf VI.)

Épp csak véget ért a Show, de hétfőn már hívott is az egyik főszervező minket, hogy mit csinálunk másnap reggel? Mint kiderült, a TV2 Mokka című műsorába kapott meghívót Zsolt T1-ese vagy a Rozsda, illetve az élőben épült Golf VI. Mivel a busz és gazdája már otthon voltak, visszacsöppentek a munka világába, így a Bogarat vittük a stúdióhoz.


Reggel 7 órára jött az autómentő, majd a TV2 székházának udvarán találkoztunk a másik főszereplővel és a Show főszervezőivel: Nokta Balázzsal és Szőke Lászlóval.


Amint vártuk az élő adást, sorban futottunk össze a celebekkel: Hajdú Péterrel, Joshi Baráttal, Oszvald Marika színésznővel.... Mindannyiukkal váltottunk pár szót, de hamar eltelt a várakozási idő, s máris mi következtünk az élő adásban! A stúdió egy szelete kiköltözött a kertbe, hogy teljes életnagyságban bemutathassák a különleges autókat.


Egy kis púder, egy-egy mikroport, s máris kamerakészek voltak a srácok. A forgatás közben készítettem pár werk képet is, s észre sem vettük, hogy SP, a nagypapájától kölcsönvett szemcsiben, velünk együtt nézi végig a forgatást. :D





Aki akkor lemaradt, az most megnézheti a videót: a csatorna honlapján!

by Suka

No comments:

Post a Comment