4.10.2011

DRIVE IN MOVIE NIGHT - 2011. április 16.


Ugye már Mindenki készül??

Jövő hét szombatján találkozunk a Ring Autósmoziban (Mogyoród, Kerektó utca)!!!
Hisz itt és ekkor kerül megrendezésre a Retró Autó Klub szervezésében az első DRIVE IN MOVIE NIGHT!!!!

Kapunyitás 9:00-kor lesz, a programok 12:00-kor kezdődnek! S hogy mi is várható? Lássuk:

A kapunyitással egyidőben elkezdődik a veteránbörze. Szóval ha van megunt, felesleges, számodra már nélkülözhető alkatrészed, csecse-becséd, retró tárgyad, vagy bármi más, amit szívesen eladnál vagy elcserélnél, akkor azt hozd magaddal, s nálunk egész nap ingyenesen árulhatod!

Déltől beindulnak a programok és ügyességi versenyek, melyekben fontos szerepet fog játszani a szóda, a bicikli, a kerék, a gumi, a kugli, a stopper, és még sokan mások, DE a legfontosabb alkotók TI lesztek!!! Így arra kérek mindenkit, aktívan vegyen részt, ígérem, nem bánjátok meg!!! Minden óra elején elindul egy verseny, s hogy pontosan mik lesznek ezek? Maradjon titok.

De, ami nem titok, az az hogy lesz egy Retró Kvíz mindenféle érdekes kérdéssel, évszámmal, személlyel. Ezt a behajtáskor kapjátok majd meg, és 17:00-ig kell majd leadnotok az infó sátorban.

Ami nagy meglepetés lesz: a hétvégén debütál a Rozsdakupac Magazin!!! Nálunk egy bemutató keretein belül megismerkedhettek a szerkesztőkkel, az első számmal, kérdezhettek, véleményezhettek.... megvásárolhatjátok majd az első számot, és akinek tetszik, az elő is fizethet majd a helyszínen a többi számra!!!

Egész nap retró zene lesz, számot is kérhettek (ha megvan bedobjuk!), emellett retró büfé is vár mindenkit. Ezen kívül több árusunk is lesz, akiktől matricákat, rendszámokat, füzéreket......... tehettek magatokévá (American Retro, Retro Autó Klub, matricakell.hu...)!

Közben folyamatosan zajlik majd a szépségverseny, ahol díjazzuk a TOP 10 autókat és különdíjak is lesznek! A végső eredmények a Ti szavazataitok és a zsűri egybehangzó véleménye alapján születik majd meg. A szavazólapokat a belépéskor kapjátok majd meg (járművenként egyet), és 17:00-ig kell majd leadni az infó sátornál!

Este 18:00 óra magasságában kezdődik majd az eredményhirdetés, mind a szépségversenyeké, mind pedig az ügyességi versenyeké. Ezután egy rendhagyó tombolasorsolást tartunk, amíg eljön a sötétség!!! Ekkor majd bespájzolunk nasiból és bambiból az autókba, megkeressük a mozi 5 hektárán azt a helyet, ahonnan jól tudjuk majd nézni a filmet (mindenhonnan belátható a vászon!!!), és elindul az igazi DRIVE IN MOVIE NIGHT!!!!!

A film, amit megnézünk, a Pogány Madonna című magyar alkotás lesz, hiszen erre szavaztatok legtöbben a www.retroautoklub.hu-n.

A belépő: 1000 ft/autó, motor (függetlenül az utasok számától)
Retro Autó Klub tagoknak ingyenes!!! (Kérlek jelezzétek majd tagságotokat a beléptetéskor!)

Ha van további kérdés, keressetek minet: info@retroautoklub.hu, suka@retroautoklub.hu, 06 70 622 3882


Köszönet a szponzoroknak:

ADVERT KFT.
AH Capital Bróker Kft.
bogarhatu.hu
BugGarage.hu
Cseke - Team Kft.
G-Customs.hu
Kenőanyag Nagyker Kft. - Gunk autóápolási termékek és Favorit olajok forgalmazója
matricakell.hu
VW Depo

No comments:

Post a Comment