4.26.2011

Eljött a NAGYON NAGY nap!


Igen, igen!!!

Április 22-én végre megjelent a boltokban és a benzinkutakon is a Rozsdakupac Magazin első száma, melyben 68 oldalon keresztül olvashattok fiatalos szerkesztők és írók tollából született cikkeket veterán, oldtimer, youngtimer és hobbi járművekről, találkozókról egyaránt (márkától, típustól függetlenül). Mindemellett a Retro Autó Klub hivatalos kluboldalát is megtaláljátok az újságban!

A magazint nem profik, hanem nagyon-nagyon lelkes amatőrök készítik az első oldaltól az utolsóig. Ennek ellenére minden megvan benne, ami egy igényes újsághoz kell: hangulatos fotósorozatok, élvezetes cikkek, típustörténetek, érdekességek, beszámolók és persze csajok!! Lehet egy kritikus nem így írna Róluk (Rólunk), de megnyugtat az a tudat, hogy a Rozsdakupac csak a mienk, olyan lesz amilyennek mi és az Olvasóink akarják!!!

De ehhez a segítségetekre van szükségünk: vagyis örömmel várjuk az építő kritikákat!!!

Reméljük Nektek is tetszik! Aki pedig még nem találkozott vele, az keresse a Relay, Inmedio, Spar, Kaisers üzleteiben, újságárusoknál és a benzinkutakon 890 ft-ért (előfizetőknek 650 ft).
(De nálunk még maradt az első szám próbanyomatából néhány darab, melyeket 700 ft-os akciós áron megkaparinthattok!)

www.rozsdakupac.hu

suka@retroautoklub.hu

No comments:

Post a Comment