8.18.2010

Skodás benzingőzben fürödtünk...

Avagy beszámoló az első Skoda Racing Day-ről...

Szervezőként műr korán reggel a terepen voltunk, s a pályát előkészítve - és visszarendezve az előző driftedzések után - nagy izgalommal vártuk a versenyző szellemű Skodásokat. Akik sajnos nem nagyon érkeztek.... De végülis összejöttünk elegen ahhoz, hogy egy jó hangulatú és pörgős, versenyzős napot csináljunk.

A programok közül több elmaradt a kellő érdeklődés hiányában, de így legalább alkalmunk nyílt szinte egész napra átadni a pályát az igazán fanatikos benzinvérűek, hogy teszteljenek, kocsizzanak és jó pár kört a nemes aszfalton! Vagy épp gyorsuljon egyet a haverral, hogy megtudják kinek mit tud a gépe az egyenesben a másikéval szemben. Ezt mindenki élvezte is, volt aki meg sem állt, csak lejött a pályáról, s már fordult is vissza a park ferméből újabba körözésre és gyorsulásra.

Jobb lesz, ha nem is ecsetelem tovább az ott történteket, hiszen a verseny élményét nem lehet átadni szavakkal.... azt át kell élni: milyen amikor dőlsz a kanyarban, csikorognak a gumik, megdob a rázókő, s árad be a füst és üzemanyag szag a csörgö zörgő kasztniba, amiben ülsz....

Pár képet és videót azért összeszedtem, amelyek segíthetik a hangulat felidézését:

Képgaléria a csapassunk.hu-n

Perko képei

Skodálatos belső videója


Első kör egy versenypályán

Kintről nem olyan izgalmas... ki kell próbálni!!!

S hogy egy közhely igazát ismét bizonyítsam: aki nem volt ott, bánhatja!
De sebaj, jövőre lesz lehetőség a pótlásra mindenki számára, legyen az kicsi, vagy nagy, fiú, vagy lány!

S ha talán valaki nem bírná magát visszafogni addig.... még mindig tart a Kakucs kupa, mely szeretettel várja bátor Skodás és nem Skodás versenyzőit egyaránt!

No comments:

Post a Comment