8.01.2010

National Tuner'z Találkozó - beszámoló



A július hónap zárásaként 31-én meglátogattuk Hortot, ugyanis a Klubot meghívták az ott rendezett tuning találkozóra.

Az éjjeli esőzést követően kicsit aggódtunk a szombati nap időjárása miatt, de a szerencsére nem volt gond (legalábbis 5 óráig), a napsütés a megszokott módon tombolt!

Maresz és én már a kapunyitás előtt egy órával ott voltunk, hogy biztosítsuk a helyet a később érkező tagoknak és barátoknak. El is foglaltuk a sarkon található két nagy gesztenyefa árnyékát. Kis kordonozás után Ricsivel (Butolay-el) együtt kipakoltuk a Retro Shopot, majd vártuk a többiek érkezését, akik hamarosan be is futottak. Majd ahogy az idő és a programok haladtak, úgy lettünk mi is egyre többen. Összesen 10 autó állt a standon, a Volkswagen márkát képviselve: a Maresz, a Hankó Zoli és Silverbug Bogara, Szatyi és Attila Golfjai, Gabi Cabrió Egyese, másik Zoli GTI Kettese, Marci Caddyje, Ricsi T2-ese és az én Jettádóm.

Jóízű beszélgetésekkel és hot-dogra várva, no meg a sok programmal igen gyorsan telt az idő. A nyitó felvonulás után jött a "10 másodperc hangzavar" nevezetű össznépi zúgás és búgás, amikor minden motor és kipufogó egyszerre szóllalt meg, hírdetve, hogy igenis itt vagyunk! Aztán a kis "csend" megtörésére megrendezték a hangnyomás- és a kipufogó hangnyomás-mérést, így két oldalról élvezhettük a modern zene és a kipufogók hangjának örömeit. Majd átmentünk a szomszédos utcában megrendezett gyorsulási versenyre, ahol 2 futamot teljesíthettek a versenyzők. Közben folyt a csajos autófotózás, készültek az interjúk a Gyöngyösi TV-vel (Maresz is nyilatkozott, kíváncsian várjuk az összeállítást!). Majd következett az autók színpad előtti bemutatása egyesével, amelyre a szervezők külön felkérték a mi kis fekete gyöngyszemünket egy alapos csajos szemlére. Délután a zsűritagok egyesével körbejárva a gépeket döntötték el a meghirdetett "címek" várományosait. Mi is sokan és sokmindenben neveztünk, így izgulhattunk az eredményhirdetésen.... nem hiába!!

A Klub tagjai az alábbi díjakkal térhettek haza:

- Legszebb Cult Autó - Szatyi Golfja
- Legmerészebb Ültetés - Szatyi Golfja (mivel pont leért a nyúlvány a földre :D)
- Legszebb Belsőtér - Hankó Zoli Bogara
- Különdíj - Ricsi Busza (talán mert a csajok ezen a gépen mutattak a legjobban :D)
- Gyorsulási verseny/Személyautó 1000-1600 ccm-ig Kategóriában: Maresz és a Bogár II. helyezettek lettek
- Gyorsulási verseny/Személyautó 1600-2000 ccm-ig Kategóriában: Hankó Zoli és a Bogár szintén II. helyezettek lettek

Az eredményhirdetés után csináltunk pár csoportképet, majd szétrebbent a társaság, mivel erősen közeledett egy jó kis vihar. Ebből aztán volt aki többet kapott, mint amennyit szeretett volna, de volt aki szárazon megúszta! :D

Gratulálunk a díjakhoz!

És köszönjük a szervezőknek ezt a jó kis hangulatú talit, mi jól éreztük magunkat!

A Klubról készült képeket itt tudjátok megnézegetni (1159. kommenttől az 1302.-ig)!

by Suka


Egy kis ízelítő Gabi képeiből:


No comments:

Post a Comment