6.23.2011

V és R? Azmiaz?

V, mint volks és R,mint roll, vagyis Volks and Roll!!! Idén immár az ötödik!!!

Már korábban olvashattátok a beharangozót és a plakátot is láthattátok. Mi ott is voltunk! Természetesen jónéhány népautós társaságában: Wartburgok, Polskik, Fiatok, Skodák, Bogarak, Transporterek, a Kiskunlacházai Trabant Klub és még sok típus képviseltete magát. Némelyik autó nem kis meglepetést okozott a motortérben lapuló turpiszságokkal...

Polski vs Trabant...

A jó kis Karmann Ghia

Kiskunfélágyházi sorfal

Sajnos az eső lába többször leért hozzánk, de ez mit sem számított! A nap fő "attrakciója" a gyorsulás volt. A versenyzők a pálya gyors felszáradás után már álltak is sorba, hogy párbajozhassanak a barátokkal, és próbára tegyék az autóikat és saját magukat is. de emellett a humán vizsgaállomáson, a tájékozódási versenyen, a gumitorony-építő versenyben és szlalompályán is vetélkedhettek kicsik és nagyok egyaránt. Akinek pedig volt mersze, az elmehetett egy sétarepülésre is a környéken, illetve integethetett nekünk a gépből, mikor az néhány tíz méterrel a találkozó fölött suhant el!

Nem távirányítós..... de láttunk már olyat is!

Várakozó pozíció

Szlalom verseny is volt

A hűvös idő kicsit a résztvevőket is megfagyasztotta, de senki sem ment el, csupán kevésbé voltunk aktívak (mondhatnánk úgy is, hogy gyíkoskodtunk kicsit :D). De a szervezők ezt is megköszönték, s mi is viszont: köszönet bogarhatu.hu!

Bogár sor

Mi jól éreztük magunkat, ismét teszteltük a Bogarat, megmutattuk a Jettát és a Typ 3-at, és persze találkoztunk barátokkal és fórumlakó-társakkal is. Mit is lehet mondani? Jövőre újra itt!!!

Jetta, mint klubközpont és mobil esernyő

Jövőre lehet mi is ilyennel érkezünk?

További képek...

És egy kis videó, avagy Apa kikormolja az Anyáét:

No comments:

Post a Comment