6.23.2011

Ikrek fotózása - werk


Persze a fotózás során nemcsak mi voltunk jelen: elsőként a TE SZEDD! mozgalom résztvevői bukkantak fel a Magyar Posta képviseletében. Ők indultak el a patak melletti szeméttől megszabadítani a terepet (csakúgy mint több ezren országszerte). Majd megjelentek a barátok is. Szatyi kihozta levegőzni a kis Golfot és Zoli is felénk járt az EKE-kocsival.


Kis társaságunk elég nagy feltűnést keltett: bárki aki arra járt, csodálkozva nézte a vasakat. Leginkább a Typ 3-at vizsgálták, hiszen semmi sem árulkodik arról, hogy milyen márkájú autóról van szó, a típusáról pedig végképp nem volt semmi ötletük sem a laikusabbaknak.
Nagyban kattintgattam, míg a többiek a hűs árnyékban, a padkán ülve trécseltek: mi másról, mint a gépekről. De gondolom kitaláltátok. És vajon melyikőtök látta már kívülről saját kedvencét menet közben? Nah hát ez a kérdés a srácokban is felmerült. Maresz gyorsan bepattant és elvitte az Egyest és a Typ 3-at is egy-egy bemutató körre. A tulajok csak úgy sasolták suhanó szépségeiket. Az összkép így is tetszett nekik, Mareszt leszámítva. :D




A végén készítettünk még pár össznépi csoportképet is.



No comments:

Post a Comment