1.12.2012

Népautós Szilveszter 2011

Ahogy évek óta, úgy idén is, december 31-én együtt búcsúztatták az óévet a népautósok. Szerencsénkre enyhe idővel köszöntött minket az év utolsó napja, így több veterán jött el a Közlekedési Múzeum előtti parkolóba. A már megszokott Klubok idén is nagy létszámmal vonultak fel: Trabantok, Wartburgok és rengeteg Transporter bukkant fel. De megcsodálhattunk még VW Golf I GTI-ket, Kacsákat, egy idős BMW Touringot, Bogarakat, Skodákat, Ladákat és még egy Buggy-s is bevállalta a téli cabriózást. Ráadásként korábban nem látott különlegességek is felbukkantak. Köszönjük mindenkinek, hogy ismét egy szép délelőttöt tölthettünk el egymás és autóitok társaságában! Aki pedig lemaradt: az alábbi albumban szemezgethet néhány képünkből!

Mindenkinek Boldog Új Évet és természetesen Balesetmentes Közlekedést Kívánunk!

Retro Autó Klub Egyesület

Minél korábbi széria, annál jobban szeretjük

General Lee Lada és egy Kocka... mi más, ha nem népautó?

Sokan vagyunk, de még nem elegen!

Kis "csodák" sorban

Múlnak az évek: a Golfok is már veterán korba léptek

Retró francia

Megjáratták az öreg autót, szerencsénkre!

A fellelt állapot is szemet gyönyörködtet

Barkas fiatalosan...

..és mára már megbecsült teherautóként

(Kedves Tagjaink!

Ne feledjétek, hogy elindult partnerprogramunk!
Ezen kívül készül a közgyűlés forgatókönyve, ötletelés a rendezvények és kiállítások ügyében, vagyis nálunk már beindult a szezon.
Továbbá, ha esetleg bármi gondotok kérdésetek van a biztosításokkal, annak összegével, a biztosítási adóval kapcsolatban..... hívjatok, írjatok bátran! - 06 70 622 3882 / info@retroautoklub.hu)

No comments:

Post a Comment