6.04.2011

Kis kihagyás

Bár már rég jelentkeztünk, nem telt el munka és találkozó nélkül a május sem!

Elkészült a VW Depo számára egy teljes fotósorozat és egy cikk a Mexikóiról, illetve egy Passatról is egy sorozat, mely befejező fotóit jövő héten készítjük el.

Közben nagy erőkkel készül a ROZSDAKUPAC Magazin következő száma is, benne Szatyi Golfjával, egy frenetikus Ford kombival és egy tipp-topp kis Trabanttal (csak ízelítőül)! De még mindig kapható az első szám az újságárusoknál és a benzinkutakon, aki még nem vett, mihamarabb pótolja, hisz mindjárt itt a második szám!

S hogy a munkatársak öröme még nagyobb legyen, a héten eljutott a szerkesztőségbe az újdonsült céges autó: a Rozsda. Lelkesen estek neki a kicsinosításnak és az "antipinkesítésnek", hogy a hétvégi Devil Tuning Show-n már stílusosan tudjanak megjelenni.

Közben volt egy kis csapatfotózás is: 3 Hófehérkét kaptunk lencsevégre, plusz még a hozzánk kilátogató tagok autóiról is készítettünk lesifotót és csapatképet egyaránt.

Továbbá születőben van a 2. Drive In Movie Night és a 2. Retro Cruise Night időpontja és helyszíne is, melyekről jövő héten remélhetőleg végleges információkkal tudunk majd szolgálni, s elkészülnek a plakátok is.

Maresz sem tétlenkedik: a Caddy váltója felmondta a szolgálatot, így azt kellett cserélni, a Jettában a kuplungszerkezetet kellett cserélni, friss műszakit és új kormányművet kapott a matt zöld egyes Golf, és ezen felül egyszerre több autó teljes felújítása folyik: egy Caddy és két Bogár születik újjá hónapokon belül.

Tehát nem unatkozunk! Múlt héten a Volks and Roll-on játszadoztunk, de holnap már Sződligeten a veteránok között nézelődünk majd, s a következő hétvégén Sopron lesz az uticélunk!

Tehát beindult a szezon!

Mindenkinek kellemes találkozósdit és balesetmentes túrákat kívánunk!

No comments:

Post a Comment