1.03.2011

AUTÓ+MOTOR+SPORT EXPO - ott voltunk!


A hazai technikai sportok minden szakágából jelen voltak a bajnokok és csapataik a november közepén megrendezett Autó+Motor+Sport Expo-n. A rallycross, a rallysprint, a drift és a pályaversenyek (az aszfalt, a murva és a levegő betyárjai) sztárjai is ott voltak az eseményen, így "nemcsak" a barátokkal találkozhattunk, hanem "igazi" celebekkel is: Bessenyei Péter, Talmácsi Gábor, Kőváry Barna.....

Az ígéretnek megfelelően teljesítettek a szervezők: sokszínű, magas színvonalú autókat, motorokat, kamionokat, gokartokat, látványos standokat és még látványosabb hostesseket láthattunk. Mindemellett élvezetes közönségtalálkozók is voltak (hogy a párhozamos kiállításokat ne is említsem: Spa & Wellness, HóShow... de ugye minket nem ez érdekel! :)).

Ezúton szeretnénk gratulálni a Lada Club Hungary csapatának és Horváth Krisztiánnak a standjaikhoz, illetve az elért eredményekhez!!!

Az alábbiakban saját képeinken túl, profi fotósok alkotásai révén is szemezgethettek a verdákból, motorokból, sztárokból... csajokból!











További képek Sukától

PiriRC Rally Fotóblog képei

Képek a Vasnépe.hu oldalról


Képek a Rallyheart.hu galériájából

No comments:

Post a Comment