12.27.2010

Évzáró Ladás-módra


Egy hűvös, ámde napfényes szép téli napon került sor a Lada Club Hungary által szervezett Évzáró Találkozóra Mogyoródon, a Ring Autósmozi területén.

A márka szerelmesei már délelőtt megérkeztek a moziba, s elkezdték kialakítani azt a hatalmas félkört, amiben miden Lada egyenrangúan megmutathatta magát. A sort csupán egy kis "kapu" törte meg, amivel a később érkezőknek adtak lehetőséget a márkatársak a szigorú alakzat folytatásához. A kör középpontja egyben a tali mozgalmas eseményeinek fő színtere is volt: itt lehetett megmutatni, hogyan is füstöl gumit egy vérbeli Ladás, illetve milyen az összetartás a csapatokban, és hogyan oldják meg a játékos feladatokat is az autók és egymás segítségével.



De aki egy kis elmélkedésre vágyott, annak is tökéletes színhely volt ez a kis aszfaltnégyzet, hiszen a Ladák alkotta kör közepére állva egy könnyed forgással végignézhette az ember az összes megjelent autót... s nincs az a lélek, aki el ne töprengene rajta, hogy miért van itt? De végül mindannyian arra az eredményre jutunk: igen, ez az amit szeretek, ez az ami éltet, ez az amit soha nem bánok meg és soha nem feledek: még mindig a Lada az igazi szerelmem.


Sokan vagyunk ezzel így: sokan érzünk hasonló elhivatottságot egy dolog vagy egy márka iránt, de ez minden klubnál máshogy jelenik meg. Érezhető a különbség a márkák fanatikusain, a klubok mentalitásán, a vasak stílusán, az autóépítés fejlődésén... egyszóval mindenben. És éppen ettől szép a magyar autós világ: mert változatos. Érdemes tehát a saját fanatizmusunkon túl másokéival is megismerkedni. Az eszmecseréken és tanulságos beszélgetéseken túl rengeteg jóbarátra is szert tehetünk.



A Retro Autó Klub is céljául tűzte ki, hogy minél több márkát és baráti kört ismerjünk meg, ismertessünk meg egymással, új kapcsolatokat teremtve egy közös cél érdekében: érezzük jól magunkat!


Azt hiszem "egy kicsit" eltértem a tárgytól... így elnézést kérek azoktól, akik a Ladás évzáró beszámolóját várták ettől a cikktől. Kárpótlásul küldöm mindnyájuknak az alábbi linket, ahol részletesen ugyan nem olvashattok az eseményről, de az ott található képek mindent elmesélnek!!

A Lada Club Hungary oldala

Saját képeink


by Suka

No comments:

Post a Comment