11.02.2011

II. Transporter Találkozó

Szeptember 17-18-án, egy év kihagyás után, újra összejöttek a Volkswagenek legnépszerűbb kisteherautói és kisbuszai: a Transporter-ek. Az AutoExpoM1 modern világa után, idén Szentendre egyik festői kempingjében, a Pap-szigeten adtak egymásnak randevút a "szállítók". Éppúgy képviseltették magukat az első generáció tagjai, mint a T5 ifjoncai.

A legidősebb korosztály

Gipsy - leghangulatosabb lakóautó

Egy fiatal kistestvér

Korán reggel érkeztünk, hogy mire a látogatók jönnek, már készen álljon a Retro Shop, hogy nyugodtan tudjon mindenki nézelődni. Hamar fel is pezsdült a kemping. Az ott alvók a hideg éjjel után, csak a napsugarak hatására merészkedtek elő. velük egy időben már a korábban ébredők, majd útra kelők is megérkeztek a bejárathoz, ahol hamar hosszú sor alakult ki. De minden zökkenőmentesen zajlott, a Buszok sorra álltak be a fotózás helyére, majd gördültek tovább a fák alá társaikhoz.


A nap jó hangulatban telt. Kicsik és nagyok egyaránt megtalálhatták a számukra megfelelő és izgalmas programot. Volt ugrálóvár, ping-pongozási lehetőség, gyönyörű kilátás a Dunára, főzési lehetőség, és természetesen több száz Tranyó! Egytől egyig különlegesek, történetekkel, élményekkel zsúfolva Magyarországról és a nagyvilágból... (Az off autókat egy csoportba terelték, külön a főszereplőktől, de köztük is szép példányokat láthattunk, főleg Golfokat és Bogarakat.)

Világjáró off-roader a csehektől

Félkészen is látványos Doka

Hamar elment a nap, mindig volt egy-egy ismerős, vagy egy-egy verda, amiről hosszasan tudtunk beszélgetni. Közben étlen, s szomjan sem maradtunk, hisz a támogatók promóciós termékeiből szinte minden szükségletünket kielégíthettük. Már vártuk a nap fénypontját: az eredményhirdetést. Ez a koncerttel és a tombolasorsolással együtt kicsit kaotikusra sikerült, sajnos elvesztette az "ünnepélyességét". A díjazottaknak viszont mindenképp gratulálunk! Megérdemelték autóik az elismerést!

Link"Másképp, mint mások!"

A szervezőket pedig külön köszönet illeti meg, amiért lehetőséget adtak nekünk a bemutatkozásra és a részvételre, de főként azért, mert egy ilyen hangulatos, nagy létszámú rendezvényt kreáltak!

Sok-sok kép, sok-sok Transporter-ről: itt!

Lesznek nagy találkozások: a honlapon is!

No comments:

Post a Comment