6.22.2010

Utcán járva....

A nagyvilág sok érdekes dolgot tartogat számunkra. Ha nyitott szemmel játunk az utcán, akkor mi is kaphatunk egy kis ízelítőt ezekből! Mi is sok furcsaságot szoktunk látni, most ebből következik egy kis ízelítő!

1. Audi S8... hát igen! Első ránézésre is látszik: nagy és erős gépezettel van dolgunk! De ha kicsit közelebb megyünk, megtudhatjuk azt is, hogy a fenti példány alatt 20"-os gyári alufelni és 375-ös féktárcsa lapul! (helyszín: Praktiker parkoló)



2. Lehet mi voltunk a tudatlanok, de ilyet még nem láttunk! Niva Doka. Szerintem nem kell kommentálni a képeket... Reméljük olyan jól használható és olyan jól funkcionál a gazdi feladatainak ellátásában, mint amilyen meghökkentően néz ki első pillantásra. :) (helyszín: szintén a Praktiker parkoló)



3. King Long.... Ismerős a név, hiszen manapság egyre több ilyen márkájú busz szaladgál az utakon. S aki a kosz alá néz egy kicsit, az máris észreveszi, hogy a motortér ugyanazzal a kis kilinccsel nyitható, mint a Bogaraké!!! Ugye-ugye? Elsőre fel sem tűnik... (helyszín: Fóti út)

Járjatok Ti is nyitott szemmel, és küldjétek el a képeket a jmaresz@t-online.hu emailcímre!

No comments:

Post a Comment