11.20.2011

Partnereink 2012

Azon Klubtagok, akik rendelkeznek érvényes 2012-es tagsággal, számos kedvezményt vehetnek igénybe partnereinknél!

A kedvezményeket csak kitöltött és hitelesített Tagsági igazolvány felmutatásával vehetitek igénybe, melyet emailben vagy telefonon tudtok kérni.

Az alábbiakban röviden megismerkedhettek 12 partnerünkkel:

1. AH Capital Bróker Kft. - biztosítási alkusz

Az AHCB munkatársaival szoros együttműködésben dolgozunk azért, hogy minél kedvezőbb tarifákkal, minél előnyösebb szerződésekkel kössünk Tagjainknak biztosításokat, s káresemény esetén a - jármű értékéhez és a sérülés mértékéhez igazodó - legmagasabb kifizetéseket érjük el.

Veterán biztosításokon kívül normál kötelezőkkel, casco-kal, élet-, lakás-, utas- és egyéb biztosítással is állnak ügyfeleik részére.

További információk:

www.ahcb.hu

info@ahcb.info
+36 70/ 773-1000
1155, Budapest, Széchenyi u. 11.

2. Autó - Trió 3000 Kft. - használtautó kereskedés

E családi cég fő tevékenysége személyautók, kisteherautók, lakóautók és motorkerékpárok bizományos értékesítése, gépjármű adás-vétel, csere, hitel-ügyintézés. Az eladásra szánt járművek között találhatóak amerikai fenevadak, sportautók, veteránok, családi egyterűek, lakóautók, robogók, sportmotorok stb.. Sok-sok árkategóriából válogathatunk, s jelenlegi járművünk beszámításával kedvezőbben is hozzájuthatunk áhított autónkhoz, motorunkhoz.

További információk:

www.autotrio.hu
info@autotrio.hu
+36 20 / 923-7599
1151, Budapest, Régifóti út - Szántóföld út sarok

3. Felniszerviz.hu - alufelnik profi javítása, felújítása

Alufelnik és rozsdamentes tárgyak profi javítása, felújítása, alapos és igényes munkával.
Felnijavítás, hegesztés, polírozás, fényezés...

További információk:

www.felniszerviz.hu
info@felniszerviz.hu
+36 20/ 268-9242

4. G-Customs Kft. - autóvillamosság, tuning, extrák, biztonságtechnika

A cég minden olyan eszközzel foglalkozik, amit áram működtet és gépjárműbe szerelhető. Legyen szó veteránról vagy új autókról, semmi sem lehetetlen. Utólagos műszerbeépítés, immobiliser, rejtett kapcsolók, indításgátlók, központi zárak, elektromos ablakok, ajtónyitók, távirányítók, hifik... és természetesen szerviz.

További információk:

www.g-customs.hu
info@g-customs.hu
+ 36 30/ 630 36 81

5. Kenőanyag - Nagyker Kft. - kenőanyag nagykereskedés

A cég 2001-ben alakult. Elsősorban kenőanyagok, adalékok, autóápolási szerek és felszerelési tárgyak forgalmazásával foglalkozik. Kiszolgáljuk mind a magánszemélyek, mind a vállalatok, intézmények kenéstechnikai igényeit. A kenőanyagok választéka rendkívül széles: a korszerű szintetikus olajok mellett speciális felhasználási célú termékek is kaphatóak. A Gunk kenőolaj termékcsalád és a Nielsen angol autóápolási termékek forgalmazásával is foglalkoznak. Mindemellett kenéstechnikai szaktanácsadással is állnak ügyfeleik rendelkezésre.

További információk:

www.gunk.hu
+36 1/ 412-1768, +36 20/ 462-5586
1135, Budapest, Jász u. 76.

6. Matricakell.hu - matrica webáruház, egyedi nyomdatechnikai és dekorációs megoldások

A webáruház kínálatából online megrendelheti bárki saját gyártású matricáikat, melyekkel egyedibbé, stílusosabbá tehetjük járművünket vagy használati-és dísztárgyainkat. A Klub is a matricakell.hu szolgáltatásait választja, így készült el több autónk dekorációja, a molinóink, a szórólapjaink, névjegykártyánk, a Tagsági igazolvány... Bármilyen ötletet, kívánságot teljesítenek, használjátok ki, hisz matricákból készíthetőek a legegyedibb dekorok!

További információk:

www.matricakell.hu

info@matricakell.hu
+ 36 20/ 93 80 081

7. Magyar Veteránautós és Motoros Szövetség - MAVAMSZ (Támogatónk)

" A szövetség a muzeális járművek restaurálásával, gyűjtésével, fenntartásával, üzemeltetésével, kiállításával és versenyeztetésével foglalkozó vagy ezt aktívan támogató szervezetek és jogi személyek önkéntes tömörülésén alapuló országos szervezete."

Részlet a szövetség alapszabályából, melyből még többet megtudhatunk a szervezet célkitűzéseiről, feladatáról stb..

További információk:

www.mavamsz.hu
mavamsz@mavamsz.hu
+36 1/ 320 20 57
1134, Budapest, Dózsa György út 53.

8. Mik - San Bt. - autóalkatrészek

A cég 1992-ben alakult, és azóta is VW-Audi alkatrészekkel foglalkozik. A karosszéria elemektől egészen a legkisebb patentig. Legfőbb céljuk, hogy a vevő mindent megkaphasson autójához. 2010-től megkezdték BMW és Mercedes gyári lakatrészek forgalmazását is. A cég alapelve, hogy csak minőségi termékeket áruljanak, így alkatrészeik gyári vagy gyári azonos utángyártottak.

További információk:

www.mik-san.hu
+36 1/ 350 61 83
1139, Budapest, Röppentyű utca 34.Link
9. Ro-Land Plus Kft. - OG Professzionális Tisztítószerek Nagykereskedelme

A cég vezetői 30 éve vannak jelen a takarítás területén, ismerik a piaci igényeket és a tisztítási technológiákat. Az ez idő alatt tapasztalt problémákra szerettek volna jobb megoldásokat találni, ezért megkezdték az Amerikában piacvezető OG márkanevű professzionális tisztítószerek forgalmazását, melyek Európában először Magyarországon kaphatóak. Több termék igen hasznosan alkalmazható nemcsak a háztartásokban, hanem az autóápolás- és felújítás területén is.

További információk:

www.ogtisztitoszerek.hu
+ 36 70/ 367 4579
Kistarcsa, Szabadság u. 56. - Ipari terület

10. Pepita Car-Pit - kárpitozás felsőfokon

Profi munka igényes vásárlóknak! Lehet oldtimer vagy egy vadonatúj autó, külső vagy belső, kormány vagy tükör... bármire és bárhogyan képesek megvarrni a bőrt. A minőségi munkáról legjobban referenciáik tanúskodnak, melyeket a honlapon nézhettek meg.

További információk:

www.pepitacarpit.hu
pepitacarpit@gmail.com
+36 70/ 254 3861
8000, Székesfehérvár, Bárándi u. 10.

11. Rozsdakupac magazin - Egy újság fiataloktól nemcsak fiataloknak (Támogatónk)

"„Az élet az útról szól és nem az úticélról” - mondotta hajdanán egy bölcs ember.
Az általunk bemutatott régi vasakkal pedig a megtett út minden méterét ki lehet élvezni, mert nem a kütyük vezetnek, hanem mi magunk. Legyen szó bármilyen öreg autóról-motorról, függetlenül annak márkájától, gyártási helyétől, legyen az utolsó csavarig eredeti, a kor stílusát megtartó átépített, vagy rozsdafoltokban díszelgő patkány. Ráadásul a szalonból kihozott autók kezdőrészletéért, vagy annak töredékéért, esetleg az éves buszbérlet áráért olyan járművet lehet faragni, amelyből a letekert ablaknál kikönyökölve, napszemüveget feltéve bátran kifütyülhetünk a csajoknak, vagy amelyektől egy parkolóban sorban betérdelnek az arra járók."

További információk:

www.rozsdakupac.hu
info@rozsdakupac.hu
+36 70/ 638 86 85
4033, Debrecen, Gyalog utca 14.

12. Sport Beach Strand és Kemping - Élmények tárháza - Gárdony

A gárdonyi Sport Beach strand és kemping… sok tagunknak ismerősen cseng, hiszen több márkatalálkozó helyszínéül is szolgál, amelyek egytől-egyig frenetikus élményt nyújtanak a résztvevőknek! A napközben család-barát öko strandon könnyű elviselni a forró nyári napokat, míg este a campingben őrületes bulik szoktak kerekedni!

Az ország első öko szemléletű strandja, a Velencei-tó egyetlen Kék - Hullám Zászló minősítésű strandja, és immáron a világ legszebb strandjai között számon tartott élménypart! Kulturált körülmények között, évek óta változatlan árakkal, különféle szolgáltatásokkal, színes programokkal, rendezett stranddal és kempinggel várja a pihenni és bulizni vágyókat egyaránt.


További információk:

www.sportbeach.hu
sportbeach@sportbeach.hu
+ 36 22/ 355 044
2483 Gárdony, Harcsa u. 2.

13. Sunny Diner - amerikai étterem

"Visszahoztuk az ‘50-’60-’70 évek retró életérzését, hogy egy kicsit kiszakítsunk a szürke hétköznapokból!
Hogy mit kínálunk? Elsősorban nagyon jó hangulatot, autentikus Amerikai és Mexikói konyhát (itt készül az ország legjobb hamburgere!, de találsz pizzát is), frissensülteket, salátákat, a legjobb shake-ket, desszerteket, turmixokat, Rock ’n Roll-t, tavasztól teraszt, parkolási lehetőôséget. ...egyszerűen igazi lazítást!!!"

Továbbá minden csütörtök este 20:00-tól Sunny Diner Tour: mozi egy klasszikus filmmel, kaja, vaníliás kóla... full-fullig!

További információk:

www.sunnydiner.hu
sunnydinerbudapest@gmail.com
+ 36 20/ 981 8377
Budapest II.ker, Hűvösvölgyi út 136. (a Mol kút mellett)

No comments:

Post a Comment