2.20.2011

Ügyesek voltunk!

A 2010-es évben több alkalommal vettünk részt Speed Proex Kupákon, illetve a Becker KakucsRing kupák fordulóiban, mint rendezők a Caddyvel, illetve mint versenyzők a 67-essel.



Talán még emlékeztek pár videóra, ha mégsem akkor, válogassatok kedvetek szerint Maresz feltöltéseiből!

A futamonként elért pontokat összegezve, egy táblázatba foglalták a szervezők a végeredményeket. Épp ezt nézegettük a skodaklub.com oldalon, amikor felfedeztük, hogy sikerült megszerezni a T3-as (1301-1600 ccm-es) kategóriában a második helyet! Nemhiába vagyunk büszkék a 67-esre, a maga kis 76 lovával, és Weber "díszítésével"!

Az összes eredményt Ti is megtekinthetitek ITT!

Ettől még nagyobb meglepetés ért minket akkor, amikor elolvastuk, hogy mikor és hol lesz a díjátadó: 2011. március 12.-én pénteken kerül megrendezésre az AUTO SPORT EXPO kiállítás keretein belül a Hungexpo területén 14:00 -órai kezdettel!

Tehát az őszi Autó+Motor+Sport Expo után a tavaszin is mindenképp ott leszünk! Tartsatok velünk, ha érdekelnek Benneteket a hazai techniaki sportok, új és veterán motorok, és a tetoválások, hiszen az esemény társrendezvényein ezekből is nyerhettek ízelítőt, mégpedig jó nagy adaggal!



No comments:

Post a Comment