10.17.2010

Őszi kirándulás a Mátrában!


Aki tavaly volt, az tudja hogy milyen fergeteges a hangulat, és milyen jó együtt kocsizni a hegyekben, hiszen akkor Visegrádra mentünk át bobozni egyet. Aki pedig nem volt ott... nah az bánhatja.... DE újra szervezkedünk, így bepótolhatjátok a lemaradást!

Az idén egy kicsit kiszélesítjük a palettát, így nem csupán egy program vár a résztvevőkre, hanem egy egész napos túra, több helyszínen, több különféle élménnyel!!! Vagyis: gokartozunk a MátraRingen, sétálunk a hegyekben, a bátrabbak a kilátóba is felmehetnek, majd egy kis bobozás és kalandpark-túra, pihenésképpen pedig éjszakai termálfürdőzés. Azt hiszem jól hangzik. Természetesen mindegyik program fakultatív: aki nem akar az nem vesz részt rajta... De asszem ilyen nemsok lesz! :D

Nem tervezünk közös kajálást vagy ebédet, így erről mindenki maga gondoskodjon (szendvicsek, vagy az ottani büfék, éttermek segítségével csillapítható a farkaséhség).

Ami fontos: FOKOZOTTAN FIGYELJÜNK EGYMÁS AUTÓJÁNAK ÉS TESTÉNEK ÉPSÉGÉRE!!! Vagyis a cél egy haladós ám mégis kényelmes tempó az autópályán mindenféle játszadozás, cikázgatás és hasonló dolgok elkerülésével a balesetek megelőzése végett!!!!

A nagyobb méretű plakit itt találjátok.



Egy kis videó a tavalyi kirándulásról, hogy aki még bizonytalan, az tutira rákattanjon a dologra! :D

1. Depo talira mentünk-jöttünk
2. Soproni taliról jövünk haza

Kérdés, óhaj, sóhaj.... bármi van írjatok vagy hívjatok!

MINDENKIT SZERETETTEL VÁRUNK!!!

by Suka

No comments:

Post a Comment