3.12.2012

Országos szezonnyitás a SHOW-n!


Ahogyan tavaly, úgy idén is kaptunk helyet a Carstyling.hu szervezésében robbanó NEMZETKÖZI AUTÓ-MOTOR-TUNING-HIFI SHOW-n!!

A stand pontos helye még ismeretlen, de egy biztos: nagyobb terep lesz a mienk, közel a múltévi helyünkhöz. Hamarosan véglegesítjük a kiállítandó autók listáját is, így még egy kis türelmet kérünk azoktól, akik jelentkeztek hozzánk. Addig is végezzétek az év eleji utolsó simításokat a verdákon, s napokon belül értesítünk Benneteket a fejleményekről.

Mi már nagyon várjuk! Igyekszünk idén is színvonalas standot és gyönyörű vagy épp meghökkentő autókat bemutatni a nagyközönségnek. Nem szeretném lelőni a meglepetéseket, így nem is folytatom az írást, nehogy elkotyogjam a titkokat! ami biztos: egész hétvégén a Luxfunk Radio zenéi fognak szólni élőben! Kis ízelítőért kattints az oldalukra: klikk!

És ami még biztos: ezt a hétvégét nem fogod elfelejteni, hiszen egy belépővel öt rendezvényt és azok sokszínű programjait egytől egyig élvezheted!! Érkezz korán, hogy ne maradj le semmiről!

További infó: www.tuningshow.hu

No comments:

Post a Comment