9.05.2011

Eladó Retro autók

Új "rovatot" vezetünk be... hogy jó legyen mindazoknak, akik vennének egy Retro autót vagy akik épp eladnának.....

Ezentúl ha felbukkan partnerünk - az Autó-Trió 3000 Kft. - kereskedésében valami igazi különlegesség, gyöngyszem vagy Retro autó közzé tesszük... hátha pont a Te álmaid tárgya is köztük lesz!

Minden kérdésre szívesen válaszolnak az Autó-Trió 3000 Kft. munkatársai!

Nézzük a jelenlegi kínálatot:

UAZ

Valóban újszerű állapotban, hivatalos Benzin-Gáz üzemű, új ponyvával, új gumikkal, kifogástalan állapotban, sok-sok furcsa és izgalmas gyári részlettel.

. . . . .

Golf 1 VR6

Teljes kilakatolt és megerősített karosszéria, VR6-os motor beépítve, ami üzemelt már csak a lakatolás miatt lett szétszedve. Apró kábelezéssel és egy AC-vel azonnal indítható is. Állítható futómű, és tárcsafékes GTI hátsó híd, szervós Cabrio kormányművel, átbőrözött gyári műszerfallal, GTI világos ülésekkel. Nagyjából megvan minden, csak össze kell rakni. Hatalmas élményeket okozhat.


. . . . .

Ford Mustang

Amerikában teljesen restaurálva, hivatalos OT-rendszám, makulátlan belsővel, szerkezetileg is tökéletes, gyönyörű kasznival egy igazi Amerikai Álom! Összes hivatalos okmányával, mindennapos használatra is kiválóan alkalmas!


. . . . .

VW Jetta GTI


Gyári szép állapotban, Recaro belsővel, GTI műszerfal, Kamei alufelnik, jó Yokohama gumikkal, eredeti szétszedetlen és bontatlan motorjával, 4-éve kilakatolva és újra fényezve, nem minden áron eladó!


1 comment:

  1. "Gyári szép állapotban, Recaro belsővel, GTI műszerfal, Kamei alufelnik" - nem erős ez kicsit?

    ReplyDelete