2.20.2011

ROZSDAKUPAC MAGAZIN

Márciusban elindul első útjára a Rozsdakupac Magazin. Lehet felmerül bennetek a kérdés, hogy miért is van szükség egy újabb újságra, hisz ott van a speciálisan tuninggal vagy épp a veteránokkal foglalkozó kiadványok sokasága?! A válasz nagyon egyszerű: szerintünk hiányzik az a szegmens, akik a veterán, youngtimer és oldtimer járművekről modern és fiatalos felfogásban gondolkodnak és írnak. Hisz hol kerülhetne bele egy veterános magazinba vagy - ennek ellentetjébe - egy tuning magazinba egy porig ültetett, rat stílust képviselő autó? Az egyikhez túl sok(k), de a másikhoz még túl kevés? Ugye-ugye?Az alkotók ezt a hézagot szeretnék kitölteni, mert be kell látnunk, hogy a hazai autók által bemutatott stílusokat és összképeket korántsem lehet a fenti két kategóriában összefoglalni, illetve ilyen sarkosan kategorizálni. Igaz van olyan újság, amely ugyanezt teszi, de Ők egy márkára koncentrálnak.

És itt jöttök a képbe Ti, Olvasók! Szerintetek jó ötlet? Igénylitek azt, hogy legyen egy olyan magazin, ami az összes márkát megmozgatja, és próbálja a régi autók, motorok iránt érzett szeretetet, kíváncsiságot összetartássá kovácsolni, és ezáltal egy értékvédő, egymásnak segítséget nyújtó közösséggé "tömöríteni" Benneteket?

Várjuk véleményeiteket a Facebookon, írjátok le mit gondoltok, miről szeretnétek olvasni, mik legyenek az újságban.... Szívesen vesszük a segítségeteket, hisz Nektek készítjük!

Addig is várjátok az első számot:

No comments:

Post a comment